Peuterdans

Bij peuterdans werken wij spelenderwijs aan de basis van dans. Wij laten uw kind kennismaken met dans, muziek en bewegen. Bekende muziek zoals de nummers van Kinderen voor Kinderen, K3, Kids Top 20 komen voorbij, maar ook instrumentale muziek zodat de fantasie van de kinderen tot leven komt.

 


Jazz

Jazzdans is een Amerikaanse dansstijl. Jazz kenmerkt zich door geïsoleerde bewegingen. Het is een mengeling van verschillende soorten dans. Jazz is een zeer dynamische dansvorm waarin verschillende aspecten als ritme, snelheid, techniek en kracht aan bod komen. Het is een dansstijl waarin  de kenmerken van klassiek en moderne dans terug te zien zijn.


Jazz/Modern

Jazz modern laat zich niet in een hokje plaatsen. Het is een mengeling van verschillende stijlen, waaronder  jazz modern, moderne dans en jazz. In deze les zijn we vooral bezig met (basis)technieken van de dansstijl. Houd jij van springen, floorwork, draaien en coördinatie, dan is deze dansstijl echt iets voor jou!


Musicaldans

Musicaldans is een mix van jazz, musical en showdans. We dansen op muziek uit bekende musicals en films. Sta jij altijd te dansen en zingen voor de spiegel? Durf jij lekker los te gaan? Dan is musicaldans iets voor jou!


Solo Dans

Heb je altijd al gedroomd om alleen op het podium te staan? Alle spotlights op jou gericht? Hou je er van om wedstrijden te dansen? Dan is dit jouw kans. Je krijgt in 5 lessen jouw eigen solo dans aangeleerd. Zelf heb je daarbij ook inspraak. Met deze dans kan je meedoen aan wedstrijden. Lijkt jou dit leuk? schrijf je dan snel in. 


Duo/Trio Dans

Heb je altijd al gedroomd om samen met je beste vriend/vriendin(nen) op het podium te staan? Alle spotlights op jullie gericht? Houden jullie er van om wedstrijden te dansen? Dan is dit jullie kans. Je krijgt in 5 lessen jullie eigen  dans aangeleerd. Zelf hebben jullie daarbij ook inspraak. Met deze dans kunnen jullie meedoen aan wedstrijden. Lijkt jullie dit leuk? schrijf je dan snel in.


Strippenkaart les

Wil jij lekker dansen maar geen vastigheid, dan zijn de strippenkaart lessen echt wat voor jou.  Koop een strippenkaart voor 8 lessen, en kom gezellige dansen wanneer het jou uitkomt.