Over ons 

Daniëlle Meijbaum - Eigenaar

Docent: Peuterdans, Kinderdans, Jazz, Show, Musical en wedstrijdgroepen

Vanaf mijn tiende is dansen niet meer uit mijn leven weg te denken. Al snel wist ik dat ik van dansen mijn werk wilde maken.  Ik heb mijn opleiding gevolgd bij de KNGU en inmiddels geef ik  al 20 jaar met veel liefde les. Ik heb lesgegeven aan alle leeftijden, waarbij ik mij de laatste jaren vooral gericht heb op kinderdans.

Anouk van Zetten - Eigenaar

Docent: Kinderdans, Jazz, Jazz/modern, Show en Wedstrijdgroepen

Mijn liefde voor dans is al vroeg begonnen. Ik was namelijk vier  jaar toen ik begon met dansen. Ik ben begonnen met de dansstijl Jazz en later heb ik ook nog klassiek ballet gedaan. Op mijn zestiende ben ik gestart met mijn MBO dansopleiding in Utrecht. Ik wist al snel dat ik mijn passie voor dans wilde overbrengen aan anderen. Inmiddels ben ik gediplomeerd dansdocent en geef ik met veel passie en liefde les. 


Docenten:

Melissa van Houwelingen - Hiphop 

Mijn dansavontuur is tot nu al fantastisch geweest! Ik ben Melissa, 41 jaar, en dansen is echt mijn grote passie. Ik begon al op mijn 4e jaar met ballet en vanaf dat moment wist ik al dat dansen een groot deel van mijn leven zou worden.

Na mijn ballettijd ben ik overgestapt naar jazzdance, stijldansen en streetdance/hiphop. Van deze stijlen past HipHop het meest bij mij.

Maar ik heb niet alleen gedanst voor mezelf. Ik wilde mijn kennis en vaardigheden delen met anderen. Dus ik heb mijn eigen dansschool geopend en heb les gegeven aan enthousiaste leerlingen die hun eigen dansdromen wilden waarmaken. Het was geweldig om mijn passie te verspreiden en anderen te inspireren.

En alsof dat nog niet genoeg was, heb ik ook nog eens 10 jaar lang een bekende danswedstrijd georganiseerd. Ik heb dansers van overal zien samenkomen om hun beste moves te laten zien en hun hart en ziel op het podium te leggen. Het was geweldig om een plek te creëren waar dansers konden schitteren en hun talent erkend werd.

Het is echt geweldig om terug te kijken op mijn dansreis. Ik blijf mijn passie volgen en wil anderen blijven inspireren. Ik heb dan ook enorm veel zin om aankomend seizoen bij Amain te starten.

Puck Kruse - Jazz

Toen ik vier jaar oud was, ben ik begonnen met dansen. Nu, dertien jaar later, ben ik zeventien en is dans niet meer uit mijn leven weg te denken. 

Dansen is iets waarin ik me helemaal kan laten gaan en de dansstudio is voor mij inmiddels een tweede huis geworden. Toen mij werd gevraagd of ik een eigen groep les zou willen geven, hoefde ik daar dan ook niet lang over na te denken.  Het afgelopen seizoen 22/23 mocht ik beginnen als docent en nu geef ik met veel plezier les.

Ik vind het mooi om terug te kijken op ik als klein meisje al bij Anouk en Daniëlle in de les stond en hoe ik nu zelf voor de les sta. Maar naast docent ben ik ook nog steeds leerling en ben ik vaak in de studio te vinden. 

Ik dans nog steeds met evenveel passie en enthousiasme als vroeger en dat zie ik niet snel veranderen!


Betekenis Amain: Krachtig, Sterk, Snel

Spreek uit als Ameen